Nieuws

Nieuws

Nieuwe foto-albums te bewonderen

Er staan weer allerlei nieuwe fotoalbums online om te bewonderen. Van de opening van het Lustrumfeest, de voorstelling van de Schoolgoochelaar, het Lustrumfeest en het schoolreisje van de middenbouw... neem eens een kijkje bij "De school - Fotoalbums" of klik hier. Veel kijkplezier!

Lees verder

We hebben een nieuw logo!!

Op de eerste schooldag na de meivakantie is op de Zevensprong een nieuw logo onthuld. Dit logo is ontworpen door Maaike Wolf, oud-leerling van de Zevensprong. Ze heeft inmiddels haar eigen reclame en ICT bedrijf in Emmeloord.

Lees verder

We hebben een nieuw logo!!

Reggie Naus op de Zevensprong

Vandaag was kinderboekenschrijver Reggie Naus op bezoek bij groep 5. Reggie Naus heeft een heleboel kinderboeken geschreven en vooral veel over piraten en trollen.

Lees verder

Wie kan helpen bij de schoolreis van de middenbouw?

Op 22 mei is er weer het schoolreisje van de middenbouw. Waar we heen gaan, verklappen we nog even niet. Maar we hebben nog wel ouders nodig voor de begeleiding. Vind je het leuk om te helpen en heb de je tijd? Mail dan meester Mark met je naam en de groep waar je kind(eren) in zit(ten) voor 10 april. 

Lees verder

Winterfair een groot succes

Woensdagavond 21 december vond de Winterfair plaats bij ons op school. Alle kinderen hadden in keuzecursussen allerlei leuke en lekkere dingen gemaakt om te verkopen. Iedere groep had een eigen kraampje en in de hal werden alle lekkere dingen verkocht.

Lees verder

Winterfair een groot succes

Schoolontbijt weer heerlijk gezellig!

Vanochtend gonsde het weer in de Zevensprong. Want vandaag gingen we allemaal op school ontbijten. Het is namelijk de week van het Nationaal Schoolontbijt (zie ook www.schoolontbijt.nl) en in het kader daarvan hadden we een doos vol met heerlijke ontbijtspullen gekregen in de klas...brood, krentenbollen, muesli, melk, yoghurt, thee (zelfs bananenthee) en heerlijk beleg, er zat van alles in om heerlijk van te kunnen ontbijten.

Lees verder

Schoolontbijt weer heerlijk gezellig!

Schoolreis middenbouw zeer geslaagd!

Maandag 18 april was het eindelijk weer zo ver....het schoolreisje van de middenbouw was weer aan de beurt. En dit jaar ging de reis naar het nieuwe dierenpark in Emmen: Wildlands Adventure Zoo. 

Lees verder

Schoolreis middenbouw zeer geslaagd!

Atletiekmiddag AV NOP

Afgelopen woensdagmiddag was het zover, de atletiekmiddag bij AV NOP. De middag begon met koud maar droog weer. Half 2 was het startsein voor 28 Zevensprongers, waarop er begonnen kon worden met rennen, verspringen en bal gooien. Aan het eind van de middag was het tijd voor de 400 meter. Eén heel rondje om de atletiekbaan. Niet gemakkelijk en al helemaal niet als het regent. Alle Zevensprongers hebben super gelopen! Iedereen heeft het vol gehouden en aan het einde wachtte ze een heerlijke appel. Deze week heeft iedereen ook nog een diploma gekregen. Het was een gezellige, sportieve middag met super enthousiaste Zevensprongers!

Lees verder

Atletiekmiddag AV NOP

Opening middenbouwbibliotheek

In de middenbouw is dinsdag de “middenbouwbibliotheek” geopend. Hier was een speciale gast voor op school gekomen. Wiep, de dochter van juf Inge heeft het lintje doorgeknipt, nadat Gioia en Sterre allebei een gedicht hadden voorgelezen.

Lees verder

Opening middenbouwbibliotheek

Foto's afsluiting Malawi

Voor de herfstvakantie hadden we, op woensdag 14 oktober, de afsluiting van het project Wereldscholen: Malawi. 's Morgens was er een kijkochtend waarop iedereen in de stamgroepen allemaal mooie dingen kon bewonderen. Daarna volgde een sponsorwandeling met rugzak waarbij de lopers aan het einde van de wandeling feestelijk werden onthaald door ouders en andere belangstellenden. Het was een mooi project met een prachtige afsluiting!

Lees verder

Foto's afsluiting Malawi

Onze Facebookpagina