Nieuwsoverzicht

40 jaar Zevensprong

40 jaar Zevensprong

Donderdag 13 april zijn de Lustrum weken op de Zevensprong officieel begonnen met een viering verzorgd door het team. Klik hier voor de foto's.

Twee kinderen van de Puppies maakten een reis door de tijd met een tijdmachine en kwamen langs allerlei perioden in de geschiedenis. Gelukkig kwamen ze ook weer terug in hun eigen tijd waar ze een boodschap vonden uit de tijdmachine: "De komende week werken we aan de school van vroeger." De tijdmachine komt in de centrale hal van de school te staan en kondigt steeds allerlei leuke verrassingen aan.

Het 40-jarige bestaan van de Zevensprong wordt uitgebreid gevierd op allerlei manieren,o.a. feestweken op school, een Juniorreünie (12 t/m 16 jaar), verrassingen voor de kinderen en een reünie voor alle belangstellenden vanaf 17 jaar. In de speciale uitgave van het Zevenklappertje staan alle feestelijkheden op een rijtje. Op de site reuniezevensprong.nl staat het laatste nieuws van de reünies, leuke oude foto's, mooie interviews met alle directeuren en kunnen de tickets gekocht worden.

Al met al genoeg gelegenheid om samen met elkaar het 40 jarige bestaan van de Zevensprong te vieren, elkaar (weer) te ontmoeten en gezellig bij te praten over vroeger en nu. Jullie vieren het toch met ons mee?

Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze Facebookpagina