Nieuwsoverzicht

Koningspelen zeer geslaagd

Koningspelen zeer geslaagd

Vrijdag 22 april

De Koningspelen waren dit jaar weer supergezellig! Om 8.45 uur kwamen alle kinderen op het schoolplein om samen te dansen op "Hupsakee" van Kinderen voor Kinderen, een nummer speciaal gemaakt voor Koningsdag.

Hierna gingen alle kinderen weer even terug naar de klas om daarna in groepjes alle spelletjes van de Koningspelen te gaan doen. Er was van alles bedacht, zowel in de school als op het schoolplein. Voetballen, stelten lopen, water dragen, tennisen, dansen, met hoepels overlopen....teveel om op te noemen. Het hoogtepunt was waarschijnlijk wel de grote stormbaan die was neergezet op het kleuterplein en die bijna het hele plein in beslag nam.

Om 10 uur gingen alle kinderen even wat drinken en konden ze appeltje ophalen. En wie een heel bijzonder geschild appeltje wilde, liep even naar meester Gerrit, die prachtige spiraalappels aan het draaien was.

Tot slot van de ochtend hield de Molshoop hun weeksluiting, die ging over een bang mannetje. Best een beetje griezelig met al die spoken, draken en spinnen, maar gelukkig liep het allemaal goed af.

Al met al een zeer geslaagde ochtend waar we met veel plezier aan terug kunnen denken. Voor nu...allemaal prettige vakantie!

Voor de foto's: KLIK HIER.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze Facebookpagina