Het Hazenleger

Schooljaar 2017-2018

O.J.S. De Zevensprong - Het Hazenleger -

Schooljaar 2016-2017


Paddentrek

10 maart zijn we naar de paddentrek geweest. Het was een prachtige dag en we hebben het heel erg gezellig gehad. Helaas in totaal maar 23 padden, salamanders en kikkers overgezet. Toch hebben we het heel leuk gehad met elkaar!
Sinterklaas bij de Hazen

Sinterklaas bij de Hazen, wat was het gezellig!

Djembé

Maandag 21 november kregen we een super les djembé van Mustafa. Hij had voor ons allemaal een djembé meegenomen, zodat we allemaal konden trommelen. We hebben verschillende liedjes en ritmes gespeeld. Van al dat trommelen deden onze vingers en handen af en toe best een beetje pijn, dus was er tussendoor genoeg tijd om samen te zingen en kletsen. Het was een erg leuke en muzikale les!


Spreekbeurt Tess met Celine van Gerner

3 november gaf Tess een super spreekbeurt over turnen. Ze had Celine van Gerner uitgenodigd om langs te komen. Samen met Celine vertelde Tess ons van alles over turnen, de olympische spelen en de verschillende oefeningen. We mochten zelfs Celine haar medaille bekijken en we kregen allemaal een poster met Celine haar handtekening! Tot slot lieten Celine en Tess ons allerlei dingen zien op de matten in de gymzaal, de Hazen hebben erg genoten van Tess haar spreekbeurt.

Opa en oma dag

Op 14 oktober werd het slotfeest van de kinderboekenweek 2016 gevierd. Alle opa's en oma's werden uitgenodigd in de klas. De Hazen hebben gezellig spelletjes gespeeld en een leuk interview gedaan met opa of oma. Het was een gezellige dag.

Schooljaar 2015-2016

Programmeerles

Het was heel leuk!!! We kregen les van Lex en dat is de vader van Tijs. We leerden programmeren. En volgens mij is het ook heel handig voor later op je werk. Op een laptop een soort Angry Birds, Zombies, Ice Age en level 1 t/m 20. We gingen het proberen om level 20 te halen.  Hij legde het goed uit om het te spelen. En hij was ook heel aardig. We moesten tweetallen maken. En Romie mocht met juf als tweetal. En het was ook heel gezellig.

Romie & Kars

Op naar de Wieden

We waren met de klas naar de Wieden geweest. Je hadnodig: een rugzak met er in een vergrootglas, een bakje waar je de beestjes in kunt doen, een boek waar je alle beestjes in kunt zien, een lepel en de netten waar je de beestjes mee uit het water kunt halen. Er waren roofmijten, visjes en kleine wurmpjes.

St.Maarten in het Hof van Smeden

De Hazen hebben 11 november Sint Maarten gelopen bij de bewoners van het Hof van Smeden. Het was een erg gezellige ochtend. We zongen en liepen met onze eigengemaakte lampions door het restaurant  waar allemaal bewoners lekker koffie zaten te drinken. We kregen van de mensen allemaal een zakje snoep. Daarna mochten we ook nog limonade en een koekje...het was erg leuk en lekker! Bedankt Hof van Smeden!

Piepers...

Deze week zijn we bezig geweest met het maken van prachtige, piepers...hieronder zie je wat exemplaren.

Elfjes

We hebben allemaal een elfje gemaakt...ze zijn superleuk geworden!! Hier zijn er een paar...

Superlange rupskaart

Met de hele groep hebben we een superlange rupskaart gemaakt. Hij was voor Tess en haar gezin, want ze hebben een zusje erbij. Nog gefeliciteerd!!!

Nieuwe paragraaf

Nieuw mijnalbum

Embedcode is leeg.

Nieuw mijnalbum

Embedcode is leeg.

Nieuwe paragraaf

Nieuwe paragraaf

Nieuwe paragraaf

Nieuwe paragraaf

Nieuwe paragraaf

Onze Facebookpagina