Het Pandabos

Schooljaar 2017-2018

O.J.S. De Zevensprong - Het Pandabos -

Schooljaar 2016-2017

Dieren in het Pandabos

In het Pandabos zijn we bezig met het thema dieren en daar hebben al veel mooie dingen ontdekt en gemaakt. In het fotoalbum zien jullie teksten en tekeningen die we ook hebben gemaakt. Veel kijkplezier!

Keuzecursus Winterfair

Woensdag 14 en vrijdag 16 december werden de groepen door elkaar gemixt, waren er moeders met hele leuke knutsels en fanatieke kinderen die graag aan de slag gingen. Er was een gezellige en actieve sfeer. En de eindresultaten kunt u bewonderen en kopen tijdens de Winterfair op woensdag 21 december van 17:00 uur tot 19:00 uur.

5 December.....Sinterklaas

5 December.......vol verwachting klop ons hart, want zou Sinterklaas wel komen?

Uit volle borst werd er gezongen en gedanst en even later kwam Sinterklaas met 3 pieten aan in de boot van de Zuyderzeeroeiers.


Sinterklaas spelletjes

Sinterklaas in het Pandabos

Eenmaal terug in de klas hebben we spelletjes gedaan als: Wie kan de hoogste toren bouwen van pepernoten of wie kan het langste staan met een pepernoot op zijn neus enz. Om 11.25 uur was het eindelijk zo ver.......Sinterklaas kwam bij ons in de klas. Sinterklaas genoot zichtbaar van de voorstellingen, liedjes, grapjes enz. Het was een gezellig bezoek, wat best nog wat langer had mogen duren. Om 11.50 zwaaide we Sint weer uit en kreeg iedereen een cadeautje wat goed in de smaak viel!!


Rommelpiet

Vrijdagochtend was het een troep in de klas, wat een rommel en zelf een schoen aan het plafond, zou de rommelpiet dat gedaan hebben?

sinterklaas

Djembé workshop

Maandagmiddag 21 nov. kregen we een djembé workshop op school. In de personeelskamer had Mustafa voor iedereen een djembé meegebracht. In een grote kring mochten er eerst vragen worden gesteld aan Mustafa die uit Afrika kwam, maar al 17 jaar in Nederland woont. Na de vragen was het tijd om even lekker te slaan op de djembé, om vervolgens met elkaar als een groep 1 ritme te slaan. Terwijl het ritme verder ging, mocht 1 leerling laten horen wat hij kon, zo kwam iedereen aan de beurt. Iedereen heeft er van genoten, helaas was het uur veel te snel voorbij. Mustafa bedankt voor de leuke workshop!!11 November is de dag.....

11 November is de dag......


...dat we Sint Maarten mogen lopen. In een lange sliert liepen de leerlingen van de middenbouw achter elkaar aan door de school, over het plein en weer terug. De 11 november liedjes waren goed te horen en vol trots liep iedereen met een eigen gemaakte lampion door de school.Schoolontbijt 2016

Schoolontbijt 2016

Op 11 november was het Nationaal Schoolontbijt op De Zevensprong. De tafels waren gedekt en de leerlingen namen een eigen bord, beker en bestek mee. Eet smakelijk allemaal!!

Opa's en oma's op bezoek

De Kinderboekenweek 2016

Met als thema: Voor altijd jong! werd afgesloten met een bezoek van de opa's en oma's van het Pandabos. In de klas hadden de leerlingen een gedicht geschreven over opa of oma, werk uitgezocht wat ze samen met opa/oma gingen maken, kortom........er werd hard gewerkt en de kleinkinderen mochten het beoordelen/nakijken.


Schooljaar 2015 - 2016

Elfjes

Nieuw MijnAlbum


Nieuw MijnAlbum


Nieuwe paragraaf

Nieuwe paragraaf

Nieuwe paragraaf

Nieuw mijnalbum

Embedcode is leeg.

Nieuw mijnalbum

Embedcode is leeg.

Nieuwe paragraaf

Nieuw mijnalbum

Embedcode is leeg.

Nieuwe youtube video

Embedcode is leeg.

Nieuwe paragraaf

Onze Facebookpagina